slogan7-al

Trajnim për kujdesin paliativ.

Titulli i aktivitetit: Trajnim për kujdesin paliativ.
Data e zhvillimit: 01-04 qershor 2010
Vendi i organizimit: Lezhë
Organizatori/ofruesi: PCEC-PRIME
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë familje, mjekë specialistë, studentë mjekësie dhe infermierie.
Qëllimi i aktivitetit: Aktiviteti ka për qëllim të pajisë mjekët dhe infermierët pjesëmarrës në trajnimin me njohuritë e fundit  në lidhje me kujdesin paliativ në shërbimin e kujdesit shëndetësor parësor.
Kreditet: 12