slogan7-al

Introduction to Palliative Care

Titulli i aktivitetit: Introduction to Palliative Care
Data e zhvillimit: 31 maj 2010
Vendi i organizimit: Kavajë
Organizatori/ofruesi: Prime/MDKSH
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë familje, mjekë specialistë, infermierë.
Qëllimi i aktivitetit: Të prezantojë pjesëmarrësit me informacione bazë në lidhje me shërbimin paliativ dhe problemet e kontrollit të dhimbjes.
Kreditet: 2