slogan7-al

01-04.06.2010, Trajnim mbi teknikat klinike dhe këshilluese për teknologjinë kontraceptive dhe IST

Titulli i aktivitetit: 01-04.06.2010, Trajnim mbi teknikat klinike dhe këshilluese për teknologjinë kontraceptive dhe IST
Data e zhvillimit: 01-04 Qershor 2010
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Qendra për Popullsinë dhe Zhvillimin
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë dhe infermierë të qendrave shëndetësore
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi i kapaciteve njohëse dhe ndërgjegjësimi i profesionistëve mbi metodat bashkëkohore kontraceptive
Kreditet: 25