slogan7-al

27-29.09.2010, Basic Life Support (BLS) dhe Pediatric Advanced Life Support (PALS)

Titulli i aktivitetit: 27-29.09.2010, Basic Life Support (BLS) dhe Pediatric Advanced Life Support (PALS)
Data e zhvillimit: 27 - 29 Shtator 2010
Vendi i organizimit: Spille, Kavajë
Organizatori/ofruesi: Swiss Foundation for Innovation
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë dhe infermierë nga shërbimi i Urgjencës dhe Pediatrisë
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi në kujdesin mjekësor të urgjencave / urgjencave pediatrike, duke filluar që në hallkën e parë të tij; kujdesi cilësor mjekësor në vendngjarje si dhe ndërhyrjet mjekësore të nevojshme për parandalimin e dëmtimeve dytësore.
Kreditet: 28