slogan7-al

19-22.09.2010, Trajnim për kujdesin paliativ 2

Titulli i aktivitetit: 19-22.09.2010, Trajnim për kujdesin paliativ 2
Data e zhvillimit: 19-22 Shtator 2010
Vendi i organizimit: Lezhë
Organizatori/ofruesi: PCEC dhe PRIME
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë të përgjithshëm
Qëllimi i aktivitetit: Të ofrojë njohuri në lidhje me në lidhje me kujdesin paliativ tek të semurët me kancer prostate, trajtimin e tyre në kushte shtëpie, mbështetjen mjekësore dhe psikosociale.
Kreditet: 14