slogan7-al

Të reja

Seminari mbi ricertifikimin e profesionistëve të shëndetësisë - Fier

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka organizuar të enjten,  datë 4 Nëntor, seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional”. Në takimin e zhvilluar në hotel “Fieri ” – Fier, në bashkëpunim me projektin “Sistemi i Zhvillimit Profesional” dhe Drejtorinë e Shëndetit Publik, Ministria e ...

Lexo më shumë...

Seminari mbi ricertifikimin e profesionistëve të shëndetësisë - Korçë

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka organizuar të premten,  datë 22 Tetor, seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional”. Në takimin e zhvilluar në hotel “Grand ” – Korçë, në bashkëpunim me projektin “Sistemi i Zhvillimit Profesional” dhe Drejtorinë e Shëndetit Publik, Ministria e...

Lexo më shumë...

NJOFTIM PER SHPREHJE INTERESI

logo-newsProjekti Sistemi i Zhvillimit Profesional në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Edukimit në Vazhdim për profesionistët e shëndetësisë, do të ofrojë trajnime për kategorinë infermierë/ mami dhe mjekë të përgjithshëm/familjes të shërbimit shëndetësor parësor në qarqet Shkodër dhe Elbasan.Për...

Lexo më shumë...

Trajnimi për Trajnerë për profesionistët e shëndetësisë

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim, me mbështetjen teknike dhe financiare të projektit “Sistemi për zhvillimin profesional” – Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, organizoi në datën 13-17 Shtator 2010 Trajnimin për Trajnerë për profesionistët e shëndetësisë me temë “Nga aktivitetet pasive drejt aktiviteteve...

Lexo më shumë...