slogan7-al

Trajnim për trajnerët “Nga aktivitetet pasive të edukimit në vazhdim drejt atyre ndërvepruese”

Trajnim-pr-trajnert-241012Në kuadër të rritjes së kapaciteteve të profesionistëve të shëndetësisë në drejtim të organizimit dhe ofrimit të aktiviteteteve të edukimit në vazhdim, QKEV organizoi një trajnim për trajnerët për infermierët e disa institucioneve shëndetësore të Tiranës dhe disa qarqeve me temë  “Nga aktivitetet pasive të edukimit drejt atyre ndërvepruese”.

Ky trajnim u zhvillua në datat 16-17-18 tetor, me pjesëmarrjen e 20 infermierëve të shërbimeve parësore të Tiranës, Spitaleve Rajonale Durrës, Lezhë, Korçë e SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë” , Spitali Hygeia.

Me anë të këtij trajnim QKEV synon gjithashtu të mbështesë Programin Pilot të Ricertifikimit për infermierët të ndërmarrë nga Ministria e Shëndetësisë  për periudhën 2012-2014.  

Ky trajnim u zhvillua me mbështetjen e projektit Sistemi për Zhvillimin Profesional - Kooperacioni Zviceran.