slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
  calendar-activities
  kliko-kreditet11112016

Aplikimi-Akreditim Kërkesë-për-Njohje-Kreditesh-281018-2 Verifikimi Regjistrimit ne QKEV

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Monitorimet për muajin Janar 2019
Gjatë muajit Janar 2019, QKEV ka monitoruar gjithsej 10 aktivitete lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim. Sipas llojit të aktivitetit janë monitoruar 7 trajnime katër prej të cilëve janë trajnim në vendin e punës. Gjithashtu u monitoruan dhe 1 konferencë, 1 kurs dhe 1 seminar....
Read more
Monitorimet për muajin Dhjetor 2018
Gjatë muajit Dhjetor 2018, QKEV ka monitoruar gjithsej 18 aktivitete, lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim. Sipas llojit te aktivitetit janë monitoruar 8 trajnime, 7 konferenca, 1 leksion, 1 seminar dhe 1 workshop. Nga monitorimi u dallua për përmbushje maksimale të standardeve të edukimit në...
Read more
Monitorimet për muajin Nëntor 2018!
Gjatë muajit Nëntor 2018, QKEV ka monitoruar gjithsej 17 aktivitete, lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim. Sipas llojit të aktivitetit, kanë qenë 9 Trajnime, 5 Konferenca, 2 Leksione dhe 1 Seminar. Nga monitorimi u dallua për përmbushje maksimale të standardeve të edukimit në vazhdim, aktiviteti...
Read more

Monitorimet për muajin Dhjetor 2018

Gjatë muajit Dhjetor 2018, QKEV ka monitoruar gjithsej 18 aktivitete, lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim.

Sipas llojit te aktivitetit janë monitoruar 8 trajnime, 7 konferenca, 1 leksion, 1 seminar dhe 1 workshop.

Nga monitorimi u dallua për përmbushje maksimale të standardeve të edukimit në vazhdim, aktiviteti, trajnim në vendin e punës "International 6th Course of Basic Microsurgical Training”, organizuar nga Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë.

Plotësimi i standardeve konsistoi në nivelin e lartë shkencor, metodat pedagogjike inovatore dhe interaktivitetin gjatë trajnimit për të cilat përfitoi rritje të numrit të krediteve.