slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
calendar-activities   kliko-kreditet11112016   Verifikimi Regjistrimit ne QKEV
Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Monitorimet e Aktiviteteve për Muajin Tetor 2017
Gjatë muajit Tetor 2017, QKEV ka monitoruar gjithsej 21 aktivitete të edukimit në vazhdim, prej të cilave 14 trajnime dhe 5 konferenca dhe 2 seminare. Nga monitorimi u dalluan për përmbushje maksimale të standardeve të edukimit në vazhdim aktivitetetet: "Konferenca e 8-të e Europës Juglindore e Kimioterapisë dhe Infeksionit", organizuar...
Read more
Monitorimet e Aktiviteteve për Muajin Shtator 2017
Gjatë muajit shtator 2017, QKEV ka monitoruar gjithsej 19 aktivitete të edukimit në vazhdim, prej të cilave 18 trajnime dhe 1 konferencë. Nga monitorimi u dallua për përmbushje maksimale të standardeve të edukimit në vazhdim, aktiviteti "Roli i kortikosteroidëve oralë në mjekësi", organizuar nga Shoqata Pediatrike Shqiptare në Durrës. Plotësimi...
Read more
Monitorimet e Aktiviteteve për Muajin Korrik 2017
Gjatë muajit Korrik 2017, QKEV ka monitoruar gjithsej 9 aktivitete, lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim, prej të cilave 8 trajnime dhe 1 konferencë.
Read more

09.2010, Çrregullimet e ankthit si dhe simptomat fizike, sjellore dhe psikologjike të çrregullimit të depresionit unipolar te fëmijët

Titulli i aktivitetit: 09.2010, Çrregullimet e ankthit si dhe simptomat fizike, sjellore dhe psikologjike të çrregullimit të depresionit unipolar te fëmijët
Data e zhvillimit: Shtator 2010
Vendi i organizimit: Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekët e shkollave
Qëllimi i aktivitetit: Përditësimi i njohurive të mjekëve të shkollave në lidhje me çrregullimet e ankthit dhe ato depresive, si dhe trajtimin e tyre në rastet e nxënësve të shkollave.
Kreditet: 5