slogan7-al

3 Tetor 2019 /Tirane/ Trajnim “Testimi per HIV i ofruar nga punonjesit e kujdesit shendetesor. Indikatoret klinike te testimit per HIV. Parimet e diagnozes dhe menaxhimit klinik ”

Titulli i aktivitetit:3 Tetor 2019 /Tirane/ Trajnim “Testimi per HIV i ofruar nga punonjesit e kujdesit shendetesor. Indikatoret klinike te testimit per HIV. Parimet e diagnozes dhe menaxhimit klinik ”

Data e zhvillimit: 3 Tetor 2019

Vendi i organizimit:Hotel "Viktoria"

Organizatori/ofruesi:Shoqata Shqiptare e Infektivologjise

Kontakte: Tel: 0699359065  E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek infeksioniste

Kreditet : 5.2