slogan7-al

18 Maj, Trajnim i infermiereve/mami të shërbimit shëndetësor parësor në qarkun e Beratit

Titulli i aktivitetit: 18 Maj, Trajnim i infermiereve/mami të shërbimit shëndetësor parësor në qarkun e Beratit
Data e zhvillimit: 18.05.2012
25.05.2012
01.06.2012
25.06.2012
Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Vertop, Berat
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik
Kontakte: Adrian Hoxha:
Tel: 068 2148193
Kategoria e  pjesëmarresve Infermierë/mami të kujdesit të shëndetësor parësor
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e cilësisë së infermierëve të kujdesit shëndetësor parësor për të ofruar një kujdes shëndetësor sa më cilësor për tu ardhur sa më pranë dhe për të përmbushur nevojat e pacientit
Kreditet: 16

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5