slogan7-al

25 Prill, Trajnim për plotësimin e kartelës dhe regjistrit të ri të punës të Shërbimit Stomatologjik Publik

Titulli i aktivitetit: 25 Prill, Trajnim për plotësimin e kartelës dhe regjistrit të ri të  punës të Shërbimit Stomatologjik Publik
Data e zhvillimit: 25, 26, 27 Prill 2012
16,17,18 Maj 2012
22,23,24 Maj 2012
Vendi i organizimit: Salla e ASHR-së
Organizatori/ofruesi: Autoriteti Rajonal Shëndetësor
Kontakte: Oriana Tamburi
Tel:0672019394
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Stomatologë (Të Shërbimit Stomatologjik Publik)
Qëllimi i aktivitetit: Mësimin dhe aftësimin e mjekëve stomatologë për plotësimin e kartelës së re stomatologjike dhe regjistrit të ri të punës.
Kreditet: 8

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5