slogan7-al

Prill-Maj, Konferenca “Sëmundja Pulmonare Obstruktive Kronike (SPOK); Përditësimi me mënyrat bashkëkohore të menaxhimit të kësaj patologjie; Alternativat e fundit të trajtimit të SPOK,

Titulli i aktivitetit: Prill-Maj, Konferenca “Sëmundja Pulmonare Obstruktive Kronike (SPOK); Përditësimi me mënyrat bashkëkohore të menaxhimit të kësaj patologjie; Alternativat e fundit të trajtimit të SPOK
Data e zhvillimit: 12 Prill 2012-Elbasan
20 Prill 2012-Durrës
27 Prill 2012- Shkodër & Lezhë
4 Maj 2012- Korçë
Vendi i organizimit: Elbasan, Durrës, Shkodër, Korë
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Pneumologëve të Shqipërisë
Kontakte: Prof.Dr. Hasan Hafizi
Tel: 0674039155/ 0692038762
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Familje
Mjek Pneumolog
Menaxher/Drejtor
Qëllimi i aktivitetit: Azhornimi,  kryesisht I mjekëve të familjes së shërbimit ambulatory në rrethet Korçë , Elbasan, Durrës, Shkodër dhe Lezhë por edhe atyre pneumologë me udhëzuesit ndërkombëtar të trajtimit të SPOK nga ISKSH në Shqipëri.
Kreditet: 5

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5