slogan7-al

8 Dhjetor, Trajnim “Sëmundja ulçeroze gastroduodenale në praktikën klinike”

Titulli i aktivitetit: 8 Dhjetor, Trajnim “Sëmundja ulçeroze gastroduodenale në praktikën klinike”
Data e zhvillimit: 08.12.2012
Vendi i organizimit: Hotel “Victoria”, rruga e Dibrës, pranë Qendrës Kombëtare të Kontrollit të Barnave
Organizatori/ofruesi:
Kontakte:
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Qëllimi i këtij aktiviteti  është rritja e cilësisë së farmacistëve  për të ofruar një kujdes sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat e pacientëve
Kreditet: 4

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5