slogan7-al

17 Nëntor, Konferenca “Diabet Forum 2012”,

Titulli i aktivitetit: 17 Nëntor, Konferenca “Diabet Forum 2012”
Data e zhvillimit: 17.11.2012
Vendi i organizimit: Hotel “Sheraton”
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri
Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë
Shërbimi i Endokrinologjisë
Kontakte: Florian Toti
Liliana Ramasaço
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Endokrinolog
Mjek i Përgjithshëm
Mjek Familje
Infermier
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e ndërgjegjësimit të institucioneve mjekësore, të specialistëve endokrinologë dhe të mjekëve në përgjithësi mbi rëndësinë e edukimit të personave me diabet dhe trajtimin e ndjekjen më të mire të tyre.
Kreditet: 5

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5