slogan7-al

14-15 Nëntor, Trajnim për trajnerët “Nga aktivitetet pasive drejt aktiviteteve ndëraktive të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”

Titulli i aktivitetit: 14- 15 Nëntor, Trajnim për trajnerët “Nga aktivitetet pasive drejt aktiviteteve ndëraktive të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”
Data e zhvillimit: 14-15.11.2012
16-17-18.10.2012
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Projekti “Sistemi për zhvillim Profesional”
Kontakte: Projekti “Sistemi për zhvillim Profesional”
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë, farmacistë
Qëllimi i aktivitetit: Të integrojë rolin lehtësues të trajnerit në procesin e të mësuarit dhe të rrisë aftësitë e pjesëmarrësve për një tejçim më të mirë të njohurive në vendin e punës.
Kreditet: 28

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5