slogan7-al

10 Nëntor, Seminar “Gastroenteritet nga Rotavirusi në moshën fëminore”,

Titulli i aktivitetit: 10 Nëntor, Seminar “Gastroenteritet nga Rotavirusi në moshën fëminore”
Data e zhvillimit: 10.11.2012
Vendi i organizimit: Hotel “Mondial”
Organizatori/ofruesi: Instituti i Shëndetit Publik
Kontakte: Instituti i Shëndetit Publik
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Pediatër, Neonatologe
Infermier
Vaksinatore
Qëllimi i aktivitetit: Njohje dhe informimi me të dhënat e përditësuara në lidhje me gastroenteritet nga rotavirusi, diagnostikimi dhe rëndesa e sëmundjes si dhe vlera e vaksinimit në këtë sëmundje.
Kreditet: 4

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5