slogan7-al

14-16 Dhjetor, Konferenca e V-të Mjekësore Ndërkombëtare

Titulli i aktivitetit: 14-16 Dhjetor, Konferenca e V-të Mjekësore Ndërkombëtare në Specialitete
Data e zhvillimit: 14-16.12.2012
Vendi i organizimit: Hotel “Imperial”
Organizatori/ofruesi: Universiteti “Aleksandër Xhuvani”, Fakulteti i Infermierisë, Elbasan
Kontakte: Skënder Topi, Pjerin Xhuvani
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Infermier
Farmacist
Dentist
Qëllimi i aktivitetit: Ballafaqimi dhe përmirësimi i vazhdueshëm i nivelit kërkimoro-shkencorë në mjekësi duke shkëmbyer eksperienca dhe duke evidentuar atë që është më e mire për pacientin dhe komunitetin në tërësi.
Kreditet: 18

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5