slogan7-al

6 Tetor, Konferenca “Infeksionet e Shkaktuara nga pickimet, kafshimet dhe vektorët e tjerë”,

Titulli i aktivitetit: 6 Tetor,  Konferenca “Infeksionet e Shkaktuara nga pickimet, kafshimet dhe vektorët e tjerë”
Data e zhvillimit: 06.10.2012
Vendi i organizimit Hotel " Mondial"
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektivologjisë
Kontakte: Arjan Harxhi
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Qëllimi i aktivitetit: Ofrimi i një informacioni klinik gjithëpërfshirës të mbështetur në burime referencasash klinike mbi parandalimin , diagnozën dhe trajtimin e infeksioneve të shkaktuara prej pickimeve , kafshimeve apo trasmetimit nga vektorët.
Kreditet: 8

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5