slogan7-al

2 Qershor, “Konferenca e Pranverës e Shoqatës Shqiptare të Kardiologjisë. Aktualitete në e kardiologjinë shqiptare”

Titulli i aktivitetit: 2 Qershor, “Konferenca e Pranverës e Shoqatës  Shqiptare të Kardiologjisë.  Aktualitete në e kardiologjinë  shqiptare”
Data e zhvillimit: 02.06.2012
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqipëtare e Kardiologjisë
Kontakte: naltinshuka@yahoo .com
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Qëllimi i aktivitetit: Konferena do të shërbejë për marrjen e informacioneve të reja dhe përditësimin e problemeve te ndryshme në fushën  e kardiologjisë
Kreditet: 4

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5