slogan7-al

25 Maj, Seminar “Informatika shëndetësore: mundësitë dhe sfidat e përdorimit të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në shërbimin shëndetësorë “

Titulli i aktivitetit: 25 Maj, Seminar  “Informatika shëndetësore: mundësitë dhe sfidat e përdorimit të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në shërbimin shëndetësorë “
Data e zhvillimit: 25.05.2011
Vendi i organizimit: Godina e UAT-së
Organizatori/ofruesi: Universiteti Amerikan i Tiranës
Kontakte: Universiteti Amerikan i Tiranës
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, infermierë, menaxherë/drejtorë
Qëllimi i aktivitetit: Aktiviteti ka si qëllim dhënien e informacioneve në lidhje me informatikën në shëndetësi.  Të mirat e informatikës tek pacientët dhe publiku, rritjen e informacionit të të dhënave për kujdesin klinik. Informacioni shëndetësor i bazuar në evidenca etj.
Kreditet: 2

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5