slogan7-al

2 Shtator, Konferenca “Kujdesi Farmaceutik”

Titulli i aktivitetit: 2 Shtator, Konferenca “Kujdesi Farmaceutik
Data e zhvillimit: 2 Shtator 2011
Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekësisë
Organizatori/ofruesi: Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë
Kontakte: Bulevardi “Gjergj Fishta”. Kulla 1, Ap.10/B, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Të  njihen pjesëmarrësit me parimet bazë të kujdesit farmaceutik dhe mundësitë e aplikimit të këtij kujdesi në Shqipëri
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5