slogan7-al

19 Shtator, Konferenca “Principet aktive ne kozmetikë”

Titulli i aktivitetit: 19 Shtator, Konferenca “Principet aktive ne kozmetikë”
Data e zhvillimit: 19 Shtator 2011
Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekësisë
Organizatori/ofruesi: Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë
Kontakte: Bulevardi “Gjergj Fishta”. Kulla 1, Ap.10/B, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacistë, Ndihmës farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Aktiviteti synon t’i pajisë farmacistët me njohuri specifike mbi produktet kozmetike, karakteristikat, përgatitja dhe efektet e tyre. Në fund të këtij cikli farmacisti do të rikujtojë njohuritë e mëparshme dhe do të ketë njohuri të mjaftueshme nga të rejat e kësaj fushe. 
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5