slogan7-al

9 Tetor, Seminar “Profilaksia pas ekspozimit me lëngje biologjike të infektuara dhe aksidentet në punë”

Titulli i aktivitetit: 9 Tetor, Seminar “Profilaksia pas ekspozimit me lëngje biologjike të infektuara dhe aksidentet në punë”
Data e zhvillimit: 9 Tetor 2011
Vendi i organizimit: Elbasan, Korçë, Kukës, Fier, Tiranë (godinat e UAT-së)
Organizatori/ofruesi: Universiteti Amerikan i Tiranës
Kontakte: Tiranë-Durrës, Kilometri 1, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Qëllimi i aktivitetit: Aktiviteti synon të japë informacione në lidhje me profilaksinë post ekspozimit, veçanërisht  me lëngjet biologjike të infektuara dhe aksidentet në punë.
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5