slogan7-al

15-17 Dhjetor, Konferenca e IV mjekësore ndërkombëtare në specialitete

Titulli i aktivitetit: 15-17 Dhjetor, Konferenca e IV mjekësore ndërkombëtare në specialitete
Data e zhvillimit: 15-17.12.2011
Vendi i organizimit: Hotel “Imperial”, Elbasan
Organizatori/ofruesi: Universiteti “Aleksandër Xhuvani”, Departamenti i Infermierisë, Qendra Spitalore “Dr.XH. Kongoli”, Elbasan
Kontakte: Universiteti “Aleksandër Xhuvani, Elbasan
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek të të gjitha specialiteteve, infermier, dentist,  farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e nivelit bashkëkohor dhe shkencor në fushën e mjekësisë. Shkëmbimi i eksperiencave të ndryshme.
Kreditet: 18

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5