slogan7-al

24.02.11, Trajnim “Reformat në shërbimin shëndetësor parësor. Kodi deontologjik për mjekët dhe infermierët”

Titulli i aktivitetit: Trajnim “Reformat në shërbimin shëndetësor parësor. Kodi deontologjik për mjekët dhe infermierët”
Data e zhvillimit: 24 Shkurt 2011
Vendi i organizimit: Universiteti “Qendra Don Bosco”, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Caritas Shqipëri
Kontakte: Rr. Don Bosko, nr. 4, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë, fizioterapistë, etj
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e njohurive në lidhje me reformat e kryera në fushën e shërbimit shëndetësor parësor dhe Kodin deontologjik për infermierët dhe mjekët.
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5