slogan7-al

22.03.2011 Konferenca e IV e Shërbimit Ambulator, Tiranë

Titulli i aktivitetit: 22.03.2011 Konferenca e IV e Shërbimit Ambulator, Tiranë
Data e zhvillimit: 22 Mars 2011
Vendi i organizimit: Hotel Tirana
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Mjekëve Specialistë të Shqipërisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë kardiologë, nefrologë, endokrinologë, ORL, okulistë, etj
Qëllimi i aktivitetit: Njohja me të rejat shkencore dhe ngritje tekniko-profesionale e mjekëve të familjes.
Kreditet: 8

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5