slogan7-al

01-02.04.2011, Konferenca e 7-të shkencore “UFO” University

Titulli i aktivitetit: Konferenca e 7-të shkencore “UFO” University
Data e zhvillimit: 1, 2 prill  2011
Vendi i organizimit: Tirana International Hotel
Organizatori/ofruesi: “UFO” University
Kontakte: www.ufouniversity.al
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë stomatologë dhe studentë të vitit të 4-tw stomatologji
Qëllimi i aktivitetit: Autorët nëpërmjet punimeve të tyre të paraqesin eksperiencën dhe rezultatet e arritura në trajtimin e patologjive të ndryshme stomatologjike.
Kreditet: 8

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5