slogan7-al

12-14.04.2011 Trajnim “Mjekësia mjedisore dhe vlerësimi i rrezikut”

Titulli i aktivitetit: 12-14.04.2011 Trajnim  “Mjekësia mjedisore dhe vlerësimi i rrezikut”
Data e zhvillimit: 12-14 Prill  2011
Vendi i organizimit: Instituti i Shëndetit Publik, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Instituti i Shëndetit Publik
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë specialistë të Shëndetit Publik
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e njohurive dhe aftësive praktike të specialistëve të shëndetit publik në fushën  e shëndetit mjedisor dhe në vlerësimin e rrezikut
Kreditet: 18

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5