slogan7-al

07.05.2011 Konferenca “Epilepsia”

Titulli i aktivitetit: 07.05.2011  Konferenca “Epilepsia”
Data e zhvillimit: 7 Maj 2011
Vendi i organizimit: Hotel “Dyrrah”, Durrës
Organizatori/ofruesi: Shërbimi Universitar i Neurologjisë, QSUT “Nënë Tereza”
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë neurologë
Qëllimi i aktivitetit: Përditësimi i njohurive më të fundit mbi epilepsinë dhe format e saj klinike
Kreditet: 5

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5