slogan7-al

07.10.2010, Terapia e mbështetjes dhe kujdesi infermieror ndaj simptomave të tumoreve tek të moshuarit"

Titulli i aktivitetit: Terapia e mbështetjes dhe kujdesi infermieror ndaj simptomave të tumoreve tek të moshuarit 07.10.2010
Data e zhvillimit: 7 Tetor 2010
Vendi i organizimit: Universiteti ‘Zonja e Këshillit të Mirë’, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Caritas Shqiptar
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë, fizioterapistë
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi i kujdesit shëndetësor dhe mbështetjes ndaj të moshuarve nëpërmjet rritjes së njohurive për personelin shëndetësor të 47 qendrave shëndetësore të Caritasit Shqiptar.
Kreditet: 3