slogan7-al

16.10.2010, Konferenca “Menopauza dhe kontracepsioni”

Titulli i aktivitetit: 16.10.2010 Konferenca “Menopauza dhe kontracepsioni”
Data e zhvillimit: 16 Tetor 2010
Vendi i organizimit: Muzeu Kombëtar, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Perinatologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë gjinekologë
Qëllimi i aktivitetit: Të ndikojë qëndrimet aktuale ndaj terapisë hormonale në menopauzë; të japë të rejat e fundit mbi kontraceptivët oralë si dhe mbi trajtimin e hiperandrogjenive.
Kreditet: 6