slogan7-al

03.12.10 Konferenca e 2-të e Shoqatës së Endoskopisë Gjinekologjike Mbarëshqiptare

Titulli i aktivitetit: 03.12.10 Konferenca e 2-të e Shoqatës së Endoskopisë Gjinekologjike Mbarëshqiptare
Data e zhvillimit: 3-4-5 Dhjetor 2010
Vendi i organizimit: Universiteti “Zonja e Këshillit të Mirë” Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Endoskopisë Gjinekologjike Mbarëshqiptare
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë gjinekologë, mjekë familje
Qëllimi i aktivitetit: Të japë të rejat profesionale në fushën e endoskopisë gjinekologjike  si dhe të kualifikojë mjekët në përdorimin e kësaj metode.
Kreditet: 19