slogan7-al

08.11.10 Trajnimi “Survejanca e gripit dhe vaksina kundër tij”

Titulli i aktivitetit: 08.11.10 Trajnimi “Survejanca e gripit dhe vaksina kundër tij”
Data e zhvillimit: 8 Nëntor  2010
Vendi i organizimit: Instituti i Shëndetit Publik , Tiranë
Organizatori/ofruesi: Instituti i Shëndetit Publik
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë pediatër, epidemiologë, infeksionistë, mjekë familjeje.
Qëllimi i aktivitetit: Njohja e pjesëmarrësve me avantazhet e vaksinës së gripit si dhe problematikën e sezonit aktual.
Kreditet: 3