slogan7-al

20.11.10 Konferenca “The year of Lung”

Titulli i aktivitetit: 20.11.10 Konferenca “The year of Lung”
Data e zhvillimit: 20 Nëntor 2010
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Pneumologëve të Shqipërisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë pneumologë, mjekë familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Njohja me arritjet bashkëkohore në trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve respiratore obstruktive.
Kreditet: 4