slogan7-al

Konferenca e XI Kombëtare e Gastro-Entero-Hepatologjisë

Titulli i aktivitetit: Konferenca e XI Kombëtare e Gastro-Entero-Hepatologjisë
Data e zhvillimit: 20/03/2010
Vendi i organizimit: Hotel Tirana “International”                 
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare Gastro-Entero-Hepatologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë gastrohepatologë, imazheristë, dermatologë, anatopathologë.
Qëllimi i aktivitetit: Edukimi i vazhdueshëm mbi sëmundjet  gastro-intestinale dhe hepatologjike.  Diagnoza dhe trajtimi i tyre.
Kreditet: 5