slogan7-al

Konferenca e Përbashkët Vjetore e Neuro-Pediatrisë:

Titulli i aktivitetit: Konferenca e Përbashkët Vjetore e Neuro-Pediatrisë:
Data e zhvillimit: 27/03/2010
Vendi i organizimit: Hotel Tirana “International”              
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Neurologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë neurologë, neuropediatër
Qëllimi i aktivitetit: Aktivitet i përbashkët neurologjik dhe neuropediatrik, njohje e kritereve diagnostikuese dhe kritereve elektrofiziologjike të pacientëve.
Kreditet: 6