slogan7-al

Trombembolia Pulmonare

Titulli i aktivitetit: Trombembolia Pulmonare
Data e zhvillimit: 22 maj 2010
Vendi i organizimit: Lyhnidas-Lin-Pogradec
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Pneumologëve Shqiptarë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë pneumologë
Qëllimi i aktivitetit: Të njihen mjekët pneumologë me teorinë dhe praktikën e çështjeve që kërkojnë përgjigje të lidhura me këtë fushë klinike.
Kreditet: 8