slogan7-al

Metodat bashkëkohore të trajtimit endodonik te fëmijët.

Titulli i aktivitetit: Metodat bashkëkohore të trajtimit  endodonik te fëmijët.
Data e zhvillimit: 27 maj 2010
Vendi i organizimit: KSU
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare Pedodonti Profilaksi
Kategoria e  pjesëmarresve Dentistë
Qëllimi i aktivitetit: Qëllimi i këtij aktiviteti është të ndërgjegjësojë mjekët stomatologë, kryesisht ata pedodontë mbi rëndësinë e trajtimit endodonik si në dhëmbët e përkohshëm ashtu dhe në ata të përhershëm.
Kreditet: 3