slogan7-al

Fundamentals of healthcare management

Titulli i aktivitetit: Fundamentals of healthcare management
Data e zhvillimit: 31 maj 2010
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Rush Medical Centre
Kategoria e  pjesëmarresve Menaxher/drejtorë
Qëllimi i aktivitetit: Ky program është hartuar për të ndihmuar drejtuesit të zgjerojnë njohuritë në fushën e mjekësisë dhe në reformat e organizimeve mjekësore.
Kreditet: 54