slogan7-al

Konferenca e II-të mediko-kirurgjikale e Spitalit Rajonal

Titulli i aktivitetit: Konferenca e II-të mediko-kirurgjikale e Spitalit Rajonal
Data e zhvillimit: 29 maj 2010
Vendi i organizimit: Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Durrës
Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Durrës
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë kirurgë
Qëllimi i aktivitetit: Rritjen e nivelit profesional dhe akademik të personelit të lartë e të mesëm të Spitalit Rajonal Durrës
Kreditet: 5