slogan7-al

23-25.09.2010, 18th Meeting of the Balkan Clinical Laboratory Federation

Titulli i aktivitetit: 23 -25.09.2010, 18th Meeting of the Balkan Clinical Laboratory Federation
Data e zhvillimit: 23-25 Shtator 2010
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Biokimisë Klinike dhe Mjekësisë Laboratorike Shqiptare, http://www.bclf.info/index.htm
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë laboratori, infermierë, teknikë laboratori
Qëllimi i aktivitetit: Njohja me testet e reja laboratorike në ndihmë të diagnozës dhe mjekimit të patologjive.
Kreditet: 22