Informacion mbi Akreditimin

Akreditimi është procesi i miratimit dhe njohjes së krediteve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim nga ana e institucionit akreditues (QKEV), bazuar në procedurat, standartet dhe kriteret e paracaktuara në Dokumentin Rregullator për Akreditimin e aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim për profesionistët e shëndetësisë.

Të gjithë ofruesit/organizatorët e aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë, (institucione shëndetësore dhe akademike, si dhe organizata të ndryshme), të cilët janë të interesuar në akreditimin e aktiviteteve të tyre, duhet të aplikojnë pranë QKEV-së.

Për të plotësuar online formularin e aplikimit për akreditimin e aktiviteteve të edukimit në vazhdim klikoni këtu: Formular Aplikimi për Akreditim.

Gjithashtu, formularin mund ta shkarkoni dhe ta dërgoni me postë elektronike në adresën, Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. ose me postë në adresën Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim, Rr. Aleksandër Moisiu, Nr.84, Tiranë.

Për më shumë informacion mbi këtë proces referojuni botimeve të mëposhtme:

“Udhëzues për procedurat dhe kriteret e akreditimit të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”
“Udhëzues për vlerësimin e brendshëm të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”