Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
calendar-activities   register-credits   Formular-aplikimi-akreditim-22-shtator-2015

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Datat e Provimit të Certifikimit për Profesionistët e Shëndetësisë të cilët nuk kanë përmbushur detyrimet e ciklit të parë të programit të Certifikimit 2010 - 2014
Ju njoftojmë se në periudhën 3 - 7 Tetor 2016 janë parashikuar të zhvillohen provimet e Certifikimit për Profesionistët e Shëndetësisë ( mjekë, stomatologë, farmacistë ) të cilët nuk kanë përmbushur detyrimet e ciklit të parë të programit të Certifikimit 2010 - 2014: Provimet për Mjekët zhvillohen pranë Universitetit të...
KONSULTIMI I STRATEGJISË SË SHËNDETËSISË “2016-2020”
KONSULTIMI I STRATEGJISË SË SHËNDETËSISË “2016-2020” Mbi Strategjinë: (Draft) Strategjia e Shëndetësisë “2016-2020” (SKSH) është dokumenti kryesor strategjik kombëtar i shëndetësisë, që mbështetet në vizionin e një sistemi shëndetësor, që garanton “Shëndet dhe mirëqenie më të mirë, nëpërmjet një kujdesi shëndetësor cilësor, në kohën e duhur, të qëndrueshëm dhe të...
Vendim i Bordit të Edukimit në Vazhdim mbi Rregulloren për organizimin e Provimit të Certifikimit për Profesionistët e Shendetësisë.
Vendim i Bordit të Edukimit në Vazhdim mbi Rregulloren për organizimin e Provimit të Certifikimit për Profesionistët e Shendetësisë. Vendim-_Per_rregulloren_e_organizimit_te_provimit_te_Certifikimit.pdf