slogan9-al 2

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
calendar-activities   register-credits

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
30 Prill 2015 - Afati përfundimtar për vlerësimin e përmbushjes së detyrimeve
30 Prill 2015 - Afati përfundimtar për vlerësimin e përmbushjes së detyrimeve Tiranë, 14/04/2015 Sot (14/04/2015) u zhvillua mbledhja e Bordit të Ricertifikimit dhe Akreditimit (BRA) të Profesionistëve të Shëndetësisë, nën drejtimin e Ministrit të Shëndetësisë Ilir Beqaj, dhe me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të urdhrave të profesionistëve të shëndetit, Universitetit...
QKEV ndryshon adresën e postës elektronike!
QKEV ka ndryshuar adresën e postës elektronike nga
Kualifikimi i profesionistëve të shëndetit, emergjencë kombëtare
  Gjetjet paraprake të Programit të Ricertifikimit 2010-2014 Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj: “Kualifikimi i profesionistëve të shëndetit, emergjencë kombëtare” Tiranë, 27/02/2015 – Rreth 1/3 e trupës së profesionistëve të shëndetësisë në vend nuk mund ta ushtrojnë më profesionin nëse nuk arrijnë të japin provimin e riçertifikimit, afati i...
NJOFTIM PËR PROFESIONISTËT E SHËNDETËSISË!
Kjo është lista përfundimtare e mjekëve, farmacistëve dhe stomatologëve që kanë përmbushur detyrimet e Programit të Ricertifikimit 2010-2014.  Të gjitha ankesat për njohjen dhe regjistrimin e krediteve duhet t'i drejtohen Bordit të Ricertifikimit dhe Akreditimit në Ministrinë e Shëndetësisë deri në 30 prill 2015.  Lista_perfundimtare_status_i_kryer.pdf
Mbledhja e Bordit të Ricertifikimit dhe Akreditimit të Profesionistëve të Shëndetësisë Tiranë, 24/02/2015
Mbledhja e Bordit të Ricertifikimit dhe Akreditimit të Profesionistëve të ShëndetësisëTiranë, 24/02/2015 Sot u zhvillua mbledhja e Bordit të Ricertifikimit dhe Akreditimit (BRA) të Profesionistëve të Shëndetësisë, nën drejtimin e Ministrit të Shëndetësisë Ilir Beqaj, dhe me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të urdhrave të profesionistëve të shëndetit, Universitetit të Mjekësisë, Qendrës...
Të nderuar Profesionistë!
QKEV është duke përpunuar të dhënat përfundimtare për çdo profesionist dhe ky proces përfundon në fund të muajit Mars, si rrjedhim dhe listat emërore me kreditet do të publikohen në të njëjtën kohë.  
Të gjithë profesionistëve të shëndetësisë!
Ju kujtojmë se në 31 dhjetor 2014 mbyllet Programi i Ricertifikimit 2010 – 2014. Numri i kerkuar i krediteve të edukimit në vazhdim është 100 (20 kredite për cdo vit kalendarik) për farmacistët dhe dentistët, kurse për mjekët 150 (30 kredite për cdo vit kalendarik). Nëse gjatë një viti kalendarik...